Ο σκοπός μας
Ιδρυμένη τον Απρίλιο του 2003,   Η PRCONNEXION είναι μία εταιρεία παροχής όλων των υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και marketing.

Υποστηρίζει τις εταιρείες δημιουργώντας επικοινωνιακά concepts, με έμφαση στις βιομηχανίες του τουρισμού, των μεταφορών και του lifestyle.

Ο βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμς και να καθιερώσουμε μία θετική και αξιόλογη εικόνα για τον πελάτη μας και να είμαστε συνεχώς δίπλα του ως αξιόπιστη πηγή πληροφόρησής του. Το καθημερινό πλανόγραμμά μας συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία και τη διατήρηση στενών σχέσεων με τα ΜΜΕ, διάφορους οργανισμούς και θεσμούς στην Ελλάδα, τη Γερμανία και διεθνώς μέσω του γραφείου και του δικτύου μας.

Ειδικότητά μας είναι η δημιουργική διείσδυση στον χώρο των ΜΜΕ, η διαφήμιση και η προώθηση πωλήσεων, καθώς και η διοργάνωση μικρών και μεγάλων εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής marketing αναπτύσσονται και υλοποιούνται δημιουργικά και αποτελεσματικά ξεχωριστά εταιρικά concepts για κάθε πελάτη. Η ευελιξία και η τακτική παρακολούθηση της επιτυχίας μίας στρατηγικής αποτελούν το κλειδί για υψηλές αποδόσεις. Τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία στην τουριστική βιομηχανία εγγυώνται σύντομη, μεστή ενημέρωση για τον πελάτη και αξιόπιστη αξιολόγηση των βασικών επικοινωνιακών μυνημάτων. PRCONNEXION δραστηριοποιείται και ως σύμβουλος τουρισμού.

Η άψογη λειτουργικότητα της PR Connexion οφείλεται στην υψηλή κινητοποίηση,τη δημιουργικότητα και την εκτεταμένη επικοινωνιακή κατάρτιση των μελών της ομάδας μας που αποτελείται από δημοσιογράφους, event managers, ειδικούς της επικοινωνίας, επαγγελματίες στο χώρου του marketing και του τουρισμού. Η επικοινωνία μας, εκτός από τα ελληνικά, γίνται άψογα στα γερμανικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ισπανικά.

Στις πρώτες μας προτεραιότητες κατατάσσεται η αφοσίωση στους πελάτες μας και προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας in-house τμήματος δημοσίων σχέσεων ή marketing.

Η επιτυχία της PRCONNEXION βασίζεται τόσο στο χαρτοφυλάκιο των πελατών μας όσο και στη χρήση των συνεργιών και co-branding μαζί τους. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η ελκυστικότητα και μειώνεται το κόστος. Κατά συνέπεια, το χαρτοφυλάκιο των πελατών μας αποτελείται πρωτίστως από εταιρείες τουρισμού, μεταφορών και της βιομηχανίας του lifestyle ( εσωτερική διακόσμηση, μόδα, αυτοκινητοβιομηχανία, wellness & υγεία, καλλυντικά, αθλητικές χορηγίες)..

 →  Key references