Στέλλα Oυρούμη

DIRECTOR INTERNATIONAL MEDIA RELATIONS
 
Η Εμπορική Ανταποκρίτρια και Σύμβουλος Εξωτερικού Εμπορίου της PRCONNEXION, κα Στέλλα Ouroumi, σπούδασε "Διεθνές Εμπόριο, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία των Επιχειρήσεων" στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον. Η Ελληνικής καταγωγής Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της PRCONNEXION, γεννήθηκε στη Γερμανία και απέκτησε εργασιακή εμπειρία σε θέσεις Executive Assistant στις εταιρίες Daimler Chrysler και της θυγατρικής «Debis».

Το 1995 Στέλλα Ouroumi εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε ως Marketing Assistant της Lufthansa Management Airport Services για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. Τον Ιούνιο του 2003, ίδρυσε το γραφείο PRCONNEXION OE με συνέταιρο την Christiane Hensel-Gatos.

Τα τελευταία χρόνια, η Στέλλα Ouroumi έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με τα Ελληνικά ΜΜΕ που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Έχει ενσωματωθεί πλήρως στην Ελληνική κοινωνία ενώ ταυτόχρονα διατηρεί στενές επαφές με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Γερμανία, επεκτείνοντας τις συνεργασίες της και τις διεθνείς σχέσεις.

Η Στέλλα Ouroumi κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Διεθνών Σχέσεων και διατηρεί τακτικές επαφές με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με οργανώσεις, ιδρύματα και αξιότιμους συνεργάτες, ενισχύοντας τις διεθνείς συνεργασίες χορηγιών. Είναι υπεύθυνη για το Οικονομικό Τμήμα της PRCONNEXION.
 

ouroumi foto